Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie marinované v jogurte

reklama:
EDbMnH 4drc
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod

Je to jednoduché a chutné jedlo.

reklama:

Suroviny

  • Jogurt
  • Kuracie stehná
  • Zemiaky
  • Bylinky
  • Soľ
  • Korenie
  • Cesnak
  • Paradajky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si pripravíme marinádu z jogurtu, byliniek, soli, korenia a cesnaku. Pripravené kuracie mäso namarinujeme. Necháme marinovať niekoľko hodín.

2. Krok

Zemiaky pokrájame na plátky a dáme ich na plech, ktorý si predtým vymastíme. Posypeme ich podľa chuti bylinkami a prisolíme, môžeme pridať aj pretlačený cesnak.

3. Krok

Na zemiaky naukladáme kúsky kurčaťa a prelejeme marinádou, ktorá zostala v miske .Potom pridáme nakrájané paradajky.

4. Krok

Pečieme pri 200 °C asi 45 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.6 / 5)

36 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

126331 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.