Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie Kung -Pao

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kung  pao
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 400 g kuracích pŕs
  • olej
  • 50 g ďumbieru
  • 2 pl sójovej omáčky
  • 1 pl worčestra
  • 100g nesolených arašidov
  • 1 čl maizeny
  • soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mäso umyjeme a nakrájame na rezančeky.Opúražíme na rozpálenom oleji kým sa nezatiahne .Potom pridáme nadrobno nakrájaný zázvor sójovú a worčestrovú omáčku a arašidy a krátko restujeme.Nakoniec zalejeme maizenou rozrobenou v troche vody a povaríme asi 2 minútky.dochutíme soľoi a korením..Podávame s ryžou..

2. Krok

Ako doplnok môžeme k orestovanému mäsku pridať aj rôznu sezónnu zeleninku , struky , cuketu, papriku alebo rajčiny..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.4 / 5)

24 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

92261 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.