Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie krídelká s citrónom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Kuracie krídelká
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 900 g kuracích krídelok
  • 1/4 šálky olivového oleja
  • 1/4 šálky citrónovej šťavy
  • 2 strúčiky cesnaku
  • kôra z jedného citróna
  • soľ a korenie podľa chuti
  • plátky citrónu pri servírvaní
  • Čerstvá petržlenová vňať

Postup prípravy

1. Krok

Rúru si predhrejeme na 210°C.Plech pokryjeme s papierom na pečenie.

2. Krok

Krídelká si dáme do misy , pridáme olivový olej, prelisovaný cesnak, citrónovú šťavu nastrúhanú citrónovú kôru pridáme podľa chuti soľ a korenie a premiešame.

3. Krok

Potom krídelka poukladáme na pripravený plech a pečieme asi 1 hodinu.Podľa potreby otáčame.

4. Krok

Upečené podávame s pečivom , dozdobené petržlenovou vňaťou a plátkami citróna.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre grilovačka Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...