Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie karbonátky s mrkvou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie kotlety
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

reklama:

Suroviny

  • 800 g mletého kuracieho mäsa
  • 1 cibuľa
  • 1 mrkva
  • 2 - 3 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňaťky
  • 1 lyžica horčice
  • soľ a korenie
  • olej na vyprážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cibuľu nakrájajte na drobno, cesnak prelačte.Mrkvu nastrúhajte na hrubšom strúhadle.

2. Krok

Všetko osmažte na troche oleja.

3. Krok

Osmaženú zmes dajte do veľkej misy spolu s mletým mäsom, pridajte nasekanú petržlenovú vňať,horčicu soľ a korenie..

4. Krok

Všetko spolu premiešajte a tvarujte zo zmesi malé kotletky.

5. Krok

Tie potom vyprážame na rozpálenom oleji z každej strany na menšom plameni dozlatista.Podávame s varenými alebo opekanými zemiakmi.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1082 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.