Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie franforčeky so syrom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bez nazvu 1 8.jpg
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 35min

Kurinye oladyi s syrom 1.jpg Kurinye oladyi s syrom 3.jpg Kurinye oladyi s syrom 21.jpg
reklama:

Suroviny

  • 3 ks kuracích pŕs
  • 2 - 3 strúčiky cesnaku
  • 150 g tvrdého syra
  • 2 vajcia
  • 3 lyžice hladkej múky
  • soľ a korenie podľa chuti
  • nasekaná petržlenová vňať
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia si nakrájame na veľmi malé kúsky..cca 1 cm..

2. Krok

Pridáme vajcia, múku, pretlačený cesnak,aj nasekanú vňaťku, soľ a korenie. Zamiešame. Pridáme aj strúhaný syr.

3. Krok

Všetko poriadne premiešame a smažíme ako zemiakové placky alebo dolky na strednom ohni s trochou oleja asi 3 minúty z každej strany.

4. Krok

Podávame so zemiakovou kašou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.4 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8223 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.