Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracia terina s bravčovou panenkou

Kuchyňa:
Náročnosť:
Kuracia terina s bravčovou panenkou
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 50m
  • Hotové Za: 0m
reklama:

Suroviny

  • 2 ks menšej bravčovej panenky
  • 1 menšia cibuľa
  • 150 g šunky alebo údeného mäsa
  • 150 g brokolice
  • 4 ks kuracích pŕs
  • 1 vajce
  • 1 lyžica horčice
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 100 ml smotany na šľahanie
  • soľ a korenie podľa chuti

Postup prípravy

1. Krok

Sviečkovú odblaníme a zrežeme konce aby sme dostali valec s približne rovnakou hrúbkou.Sviečkovú fixujeme s alobalom..Opražíme ju na rozohriatej panvici s trochou oleja z každej strany cca 7 - 8 minút.

2. Krok

Potom ju vyberieme na tanierik..V panvici potom osmažíme najemno nakrájanú cibuľu.smažíme ju 2 - 3 minúty.Potom pridáme šunku nakrájanú na menšie kocky a takisto aj brokolicu.Orestujeme spolu všetko 3 minútky a necháme mierne vychladnúť..

3. Krok

Kuracie prsia umijeme a buď to zomelieme na jemno , alebo zmixujeme a preložíme do misky.

4. Krok

Pridáme vajce, smotanu, soľ a korenie horčicu a podusenú zmes s brokolicou..

5. Krok

Formu na chlebík alebo na srnčí chrbát si vystelieme alobalom.Do formy dáme polovicu zmesi mletého mäsa a urobíme v strede žľab do ktorého dáme panenku z ktorej odstránime fixačný alobal..

6. Krok

Panenku potom prikryjeme druhou polovicou mletej zmesi a zarovnáme.

7. Krok

Vložíme do rúry predhriatej na 200 °C a pečieme asi 45 - 50 minút.Pričom teplotu po10 minútach znížime na 160 °C..a prikryjeme zvrchu alobalom.

8. Krok

Upečenú necháme odpočívať pri izbovej teplote vo forme ešte 15 minút.Potom nakrájame a podávame..

9. Krok

Ako príloha sú výborné pečené zemiaky..

Kurinyi terrin so svinoi vyrezkoi 1.jpg

Kurinyi terrin so svinoi vyrezkoi 2.jpg

Kurinyi terrin so svinoi vyrezkoi 3.jpg

Kurinyi terrin so svinoi vyrezkoi 4.jpg

Kurinyi terrin so svinoi vyrezkoi 5.jpg

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...