Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracia pečeň s Nivou a paprikou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kuracia pecen web.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Valika Bitarová
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 500 g kuracích pečení
  • 1 červená paprika
  • 1 cibuľa
  • Soľ a mleté čierne korenie
  • 2 lyžice oleja
  • 1 trojuholník rozdrobenej Nivy
  • Voda na podliatie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pečeň opláchneme a pokrájame na rezance. Papriku očistíme a nakrájame na prúžky. Cibuľa očistíme , rozpolíme a nakrájame na tenké plátky.

2. Krok

Na oleji speníme cibuľu, pridáme pečeň , papriku , a za stáleho miešania prudko orestujeme.. Okoreníme , trochu podlejeme a pod pokrievkou dusme do odparenia tekutiny.

3. Krok

Vmiešame Nivu a necháme ju úplne rozpustiť. Nakoniec ochutnáme a podľa chuti dosolíme..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1206 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.