Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracia návnada

Kuchyňa:
Náročnosť:
Kuracia návnada
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 500 g kuracích pŕs
  • 1 vajce
  • 1/2 šálky hladkej múky (môžete použiť aj mleté mandle)
  • 1 lyžička provensálskeho korenia
  • kajenské korenie
  • mletá paprika
  • 0,5 lyžičky cesnakového prášku
  • soľ
  • čili
  • 1 lyžica strúhaného syra
  • strúhanka

Postup prípravy

1. Krok

predhrejeme si rúru na 200 °C.

2. Krok

V miske si zmiešame múku (alebo mleté mandle) a všetky koreniny..V inej mise vyšľaháme vajce s trochou vody..Kuracie kúsky najskôr obalíme v zmesi vajíčka a potom v zmesi korenia.Nakoniec ešte pritlačíme v strúhanke a ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie, ktorý si jemne naolejujeme..

3. Krok

Vrch taktiež pokvapkáme troškou oleja a pečieme 25 - 30 minút.V polovici pečenia kura otočíme na druhú stranu ..Podávame s hranolkami alebo s opekanými zemiakmi s obľúbenou omáčkou..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...