Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krupicový krém do zákuskov

Kuchyňa:
Náročnosť:
Krupicový
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 1/2 šálky mlieka
  • 1 lyžica detskej krupice
  • 1 lyžica cukru
  • 1/2 lyžice masla
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 žĺtok

Postup prípravy

1. Krok

Uvaríme si mlieko v vanilkovým cukrom.Krupicu si rozmiešame v troche vody.Keď sa mlieko začne variť primiešame krupicu a uvaríme na miernom ohni hustú kašu.

2. Krok

nad parou si do husta vymiešame žĺtok s cukrom.necháme vychladnúť a potom prišľaháme maslo.Po lyžiciach primiešavame vychladnutú krupicu..krém musí byť nadýchaný.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre grilovačka Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies