Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krtkova torta na plechu

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Krtkova torta na plechu
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 2:0 hod
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 2:0 hod
reklama:

Suroviny

  • 320 g hladkej múky
  • 180 g cukru
  • 3 vajcia
  • 3 polievkové lyžice kakaa
  • 200 ml oleja
  • 1 prášok do pečiva
  • STRACCIATELOVÝ KRÉM:
  • 250 g tvarohu
  • 2 kyslé smotany
  • 250 ml šľahačkovej smotany
  • 100 g čokolády na varenie
  • 1 vanilkový cukor
  • uvarený puding
  • 4 banány
  • PUDING:
  • 250 ml mlieka
  • 1/2 balíčka vanilkového pudingu
  • 4 polievkové lyžice cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si zo surovín uvaríme hustý puding, klasicky podľa návodu a necháme vychladnúť

2. Krok

Cesto: Oddelíme si žĺtky od bielkov. Zo žĺtkov a cukru ručným šľahačom vyšľaháme penu, do ktorej potom po častiach zašľaháme olej a mlieko.

3. Krok

Potom si zmiešame hladkú múku s kakaom a práškom do pečiva a tiež zašľaháme do cesta. Nakoniec vareškou vmiešame sneh z bielkov.

4. Krok

Cesto nalejeme na masťou vymastený a polohrubou múkou vysypaný vyšší plech.Dáme piecť na 160 ° C asi na 30 minutiek.

5. Krok

STRACCATELOVÝ krém: V mise si ručným šľahačom vyšľaháme tvaroh s kyslýmy smotanami.

6. Krok

Potom do toho po lyžiciach zašľaháme vychladnutý hustý puding (to aby nám krém držal) a najemno nastrúhanú čokoládu na varenie + vanilkový cukor.

7. Krok

Nakoniec si vyšľaháme smotanu (bez stužovača) a zašľaháme ju do krému. Pre nás bol krém sladký akurát, ale kľudne podľa chuti ešte môžete prisladiť.

8. Krok

Keď je cesto upečené a vychladnuté, tak si navrchu nožom naznačíme okraje a potom ešte akoby šachovnicu. To aby sa nám koláč dobre dlabal, Vezmeme lyžicu a stred piškóty vydlabeme,Ale pozor, nie až na dno!!! Vydlabané kúsky schováme bokom do misky.

9. Krok

Banány pozdĺžne rozkrojíme a naukladáme ich na dno koláčika. Na ne potom rozotrieme krém a navrch krému rozdrobíme kúsky vydlabaného cesta. Necháme cez noc stuhnúť v chladničke

Ešte  pridávam  jeden  skvelý recept.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.2 / 5)

37 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

132985 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre grilovačka Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.
Rozumiem

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies