reklama:

Krtkova torta s višňami

Kuchyňa:
Náročnosť:
Krtkova  višňová
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 50m
reklama:
reklama:

[ingredients]

Postup prípravy

1. Krok

Pripravím e si tortovú formu 26 cm.Vymastíme si ju maslom a vysypeme múkou.Rúru predhrejeme na 175°C..

2. Krok

čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli .150 g masla vyšľaháme so 150 g práškového cukru do penista pridáme vanilkový cukor a ďalej miešame.

3. Krok

Potom postupne vmiešame vajcia jedno po druhom,a pridáme aj roztopenú mierne vychladnutú čokoládu.V inej miske si zmiešame múku s práškom do pečiva a s kakaom.

4. Krok

Pridávame striedavo k maslovej zmesi s mliekom.cesto vylejeme do tortovej formy a pečieme 30 minút..Potom necháme vychladnúť vo forme.

5. Krok

Čerešne necháme odkvapkať v sitku.Šťavu použijeme..Doplníme ju tak aby sme mali 0,5 l tekutiny,Uvaríme si puding so šťavy a jedného vanilkového pudingu.Pridáme aj 3 lyžice cukru.Necháme 10 minút chladnúť.primiešame aj odkvapkané višne..

6. Krok

Tortový korpus si vydlabem ako pri klasickej krtkove torte..Vydlabanú časť rozmrvíme na drobné omrvinky.

7. Krok

Pudingovú višňovú zmes vylejeme na dno formy a necháme úplne vychladnúť..

8. Krok

Teraz príde na radu šľahačka ktorú si vyšľaháme so stužovačom a pridáme aj 2 vanilkové cukre.Nakoniec zasypeme omrvinkami z korpusu..

http://www.lecker.de/rezept/3014479/Kirsch-Maulwurfkuchen.html

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?