Krkovička na hríboch

Kuchyňa:
Náročnosť:
Fotografia1085
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 45m
reklama:
reklama:

teraz je sezóna na hríby..

Suroviny

  • 2rezne bravčová krkovička
  • 150g kapusta kvasená
  • 1 hrnček sušené huby
  • 1/2dl olej
  • sáčok ryža
  • 2pl múka polohrubá
  • 2ks vajcia
  • podľa svojej chuti ocot balzamikový
  • pol.hlávky šalát ľadový
  • 1-2pl maizena
  • korenie čierne mleté , podľa potreby soľ

Postup prípravy

1. Krok

Mäsko slabo naklepeme osolíme a okoreníme a dáme na rýchlo opiecť na panvicu..potom dusíme do mäkka,potom pridáme vopred namočené dubáky a ďalej podliate dusíme .....hotové zahustíme maizenou

2. Krok

rozšľaháme vajíčka s troškou soli a pridáme múku a vyžmýkanú kyslú kapustu,rozmiešame..urobíme na panvici placku a opekáme z oboch strán do zlata...

3. Krok

na tanier dáme placku so šalátom pokvapkaným balsamikom , na ňu dáme ryžu ktorú sme uvarili vo varnom sáčku/nemusí každý prílohu vôbec nechýba/ nato sme dali porciu mäsla a dodekorovali...Môžeme podávať,dobrú chuť!

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?