Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krémová tekvicová polievka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Krémová tekvicová polievka
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 1 kg očistenej tekvicovej dužiny
  • 300 g mrkvy
  • 3 strúčiky cesnaku
  • rasca
  • 3 lyžice oleja
  • 1 cibuľa
  • 1 - 1,5 l vývaru
  • tekvicové semienka na ozdobenie

Postup prípravy

1. Krok

Tekvica a mrkvu nakrájame na veľké kusy,dáme do pekáča,pokvapkáme olejom a prikryjeme alobalom a pečieme v rúre pri teplote 180 ° C počas 20-25 minút.

2. Krok

10 minút pred dopečením pridáme aj na 4 časti rozkrojenú cibuľu a strúčiky cesnaku.

3. Krok

Po dopečení preložíme všetko do hrnca, a zalejeme vývarom a rozvaríme..Potom tyčovým mixérom zmixujeme na jemné pyré..

4. Krok

Podľa potreby môžete polievku prepasírovať cez jemné sitko..pridajte trošku masla..Polievočku môžete ozdobiť opraženými slnečnicovým semienkami a lebo cibuľovými krúžkami..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...