Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krémová špenátová polievka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
špenátová krémová polievka
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 30min

reklama:

Suroviny

  • 2 zemiaky
  • 300 g čerstvých špenátových listov
  • 40 g masla
  • 6 dcl vývaru
  • 2 dcl smotany
  • 100 g strúhaného syra
  • soľ a korenie
  • 4 toasty
  • 4 lyžice oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky nakrájame na kocky.Zalejeme ich vývarom a varíme do mäkka..Pridáme potom k nim umytý špenát a varíme ďalších 5 minút.S tyčovým mixérom premixujeme na pyré a potom vlejeme smotanu..Dochutíme soľou a korením..Ak máte radi pridajte aj pretlačený jeden strúčik cesnaku.

2. Krok

Chlieb si opečieme na troche oleja na krutónky a podávame k polievke ,alebo v polievke..Taktiež do každej porcie polievky pridáme nastrúhaný syr..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.8 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

16290 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.