Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krehký jogurtový závin

Kuchyňa:
Náročnosť:
Jogurtová štrúdla
  • Kusov: 3
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 1:12 hod
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 1:42 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 kg jabĺk
  • Cesto:
  • 2 biele jogurty
  • 200 g masla alebo stuženého tuku /CERA
  • 400 g hladkej múky
  • Podľa chuti cukor škoricový lebo vanilkový
  • podľa potreby strúhanka
  • práškový cukor na posypanie

Postup prípravy

1. Krok

Múku vymiešajte s tukom a jogurtom.Vypracované cesto dajte na noc do chladničky.

2. Krok

Potom ho rozdeľte na tri časti, každú rozvaľkajte a posypte strúhankou.Na ňu asi do troch štvrtín šírky rozložte očistená jablká nakrájané na plátky.Posypte je podľa chuti cukrom kryštál, vanilkovým a škoricovým cukrom a opäť strúhankou

3. Krok

Cesto po okraji potrite vodou, zrolujte a preložte na plech vyložený papierom na pečenie.Závin pečte v rúre vyhriatej na 170 ° C dozlatista.

4. Krok

.Ešte teplý posypte cukrom múčkou.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...