Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kolieska z mletého mäsa

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia0642
  • Kusov: 4
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 500g mleté bravčové mäso
  • 1čl paprika červená mletá
  • 4pláty saláma kuracia
  • 2ks vajcia
  • 2čl bryndza
  • 2čl syr niva
  • 1/2bal chipsy zemiakové so slaninou
  • 1čl soľ
  • 1čl korenie čierne mleté
  • 2 str. cesnak
  • 1ks vajce
  • 1 cibuľa

Postup prípravy

1. Krok

Z ingred.mäso ,vajce ,soľ, paprika,korenie cibuľa urobíme masu z ktorej formujeme valčeky..urobíme kruh a položíme na pekáč na ktorom je papier na pečenie...z hydinovej salámky urobím dno v kruhoch

2. Krok

.dva naplním bryndzou,čiče lyžička bryndze a lyžička syra niva a do dvoch dáme surové vajíčko , okraje pretriem bielkom a posypem rozdrvenými zemiakovými lupienkami...dáme piecť nepoužívame žiaden olej...

3. Krok

.upečené môžeme servírovať ,so zemiakovou kašou,cibuľou a horčicou, ako čevabčiči....dobrú chuť..

trošku zmeny nezaškodí..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...