Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kolieska z lístkového cesta plnené syrom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Kolieska z lístkového cesta plnené syrom
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 25
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • lístkové cesto
  • strúhaný syr (eidam, čedar,parmezán) podľa chuti
  • paradajková omáčka alebo pasta
  • vajce + trošku vody
  • sezam alebo semienka na posypanie

Postup prípravy

1. Krok

Lístkové cesto si narežeme na prúžky 15 x 5 cm.stred natrieme paradajkovou omáčkou a posypeme strúhaným syrom.Preložíme a spoj dobre postáčame. Potom vytvoríme prsteň ktorý v jednom mieste spojíme.

2. Krok

predhrejeme si rúru na 200°C.Plech na pečenie vyložíme s papierom a poukladáme prstene naň.Každý potrieme vajíčkom rozšľahaným v troche vody a posypeme semienkami podľa chuti..Môžete aj jemne prisoliť.

3. Krok

Pečieme 10 -15 minút v závislosti od rúry..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...