Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Koláčik s broskyňami

Kuchyňa:
Náročnosť:
Breskve 700x352.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 50m
  • Hotové Za: 0m
reklama:

Suroviny

  • 1 šálka zmäknutého masla
  • 3/4 šálky cukru
  • 1 1/2 šálky polohrubej múky
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • štipka soli, 2 vajcia
  • 3 broskyne
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • 2 lyžičky vanilkového extraktu
  • Glazúra :
  • 2/3 šálky práškového cukru
  • 2 a pol lyžice brandy
  • 1 lyžica medu

Postup prípravy

1. Krok

Vo veľkej mise zmixujte maslo a cukor, až dostanete penovú zmes. Pridajte vajcia jedno po druhom a dobre premiešajte. Potom pridajte vanilkový extrakt, múku, prášok do pečiva a soľ a vymiešajte hladké cesto. Nakoniec vmiešajte smotanu a pokrájané broskyne na kúsky.

2. Krok

Zmes nalejte do vymastenej formy a pečte v predhriatej rúre 50 minút. Po upečení nechajte vychladnúť a polejte glazúrou . Glazúru pripravíte zmiešaním cukru, brandy a medu .

Breskve2.jpg

Kolac3.jpg

Glazura.jpg

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...