Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Koláč s hroznom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Hroznovy.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
makacskakonyhaja.blogspot.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 2 vajcia
  • 6 lyžíc cukru
  • 1,5 čajovej lyžičky prášku do pečiva
  • 1 dcl bieleho jogurtu
  • 2 lyžice kakaa
  • 8 lyžíc polohrubej múky
  • štipka soli
  • hrozno
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia vymiešame do peny s cukrom, vmiešame jogurt, olej, a štipku soli.

2. Krok

Nakoniec vmiešame múku s práškom do pečiva. Polovicu cesta vylejeme do koláčovej formy a do druhej polovice zamiešame kakao.. Kakaové cesto vylejeme na cesto svetlé a zavírime ho vidličkou..Potom na vrch poukladáme hrozno..

3. Krok

Koláč pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C 20 - 25 minút.. Skontrólujeme špáradlom..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

184 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.