Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Koláč bez cukru

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bez  cukru
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min

http://www.brigitte.de/rezepte/backen/zuckerfreie-brownies-1247764/

reklama:

Suroviny

  • 250 g červenej sterilizovanej fazule
  • 100 ml mlieka
  • 80 g celozrnnej múky
  • 2 lyžice kakaa
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 vajcia
  • ovocie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do mixéra si dáme scedenú fazuľu a mlieko. Rozmixujeme na pyré..

2. Krok

V miske si rozmiešame múku prášok do pečiva a kakao..

3. Krok

K rozmixovanej fazuli si pridáme múčnu zmes a vajcia a vymiešame do hladka.

4. Krok

Cesto vylejeme na plech vystalný papierom na pečenie..Ak máte radi ovocie môžete na vrch dať ovocie podľa chuti..

5. Krok

Pečieme pri 180 °C 30 - 40 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9198 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.