Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kokosové trojuholníky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Kokosové trojuholníky
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 25min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 150 g hladkej múky
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 60 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 vajce
  • 65 g masla
  • plnka:
  • 100 g masla
  • 100 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 2 lyžice mlieka
  • 200 g kokosu
  • džem podľa chuti

Postup prípravy

1. Krok

Vymiesime si krehké cesto, ktoré potom vyvaľkáme na veľkosť plechu..Cesto napicháme vidličkou a potrieme džemom podľa vašej chuti..Dobrý je pikantný ríbezľový džem..

2. Krok

V kastróliku si rozpustíme maslo, pridáme cukor mlieko, a za stáleho miešania prisypeme kokos..

3. Krok

Na vrstvu džemeu nanesieme kokosovú plnku a pečieme kým kokos nezozlatne..CCa 15- 20 minút..

4. Krok

Po vychladnutí nakrájame na trojuholníčky..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...