Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kokosové pusinky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kokosove pusinky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.printplanet.de
  • Kusov: 40
  • Porcií: 40
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 4 bielky
  • 200 g práškového cukru
  • 200 g strúhaného kokosu
  • malé okrúhle oblátky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Uložte oblátky na dva plechy na pečenie. Najprv vyšľaháme z bielkov tuhý sneh. Za stáleho miešania postupne pridávame cukor. Nakoniec vmiešame kokos.

2. Krok

Môžete použiť lyžičku , alebo si zmes dáme do cukrárskeho vrecka..na oblátky striekame alebo lyžičkou dávame kokosu hmotu..

3. Krok

Teraz sa koláčiky musia piecť iba v predhriatej rúre na 150°C asi 15 až 20 minút, kým nezískajú svetložltú farbu. Potom nechajte pusinky vychladnúť a až potom ich vyberte z plechu..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

313 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.