Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kokosové nebo

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Kokosove nebo
  • Kusov: 1 pekáč
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 1 vajce
  • 1 šálka jogurtu (kyslé mlieko)
  • 2 krát 3/4 šálky cukru
  • 1 prášok do pečiva
  • 1,5 šálky múky polohrubej
  • 1 vrecúško vanilkového cukru
  • 100 g kokosu

Postup prípravy

1. Krok

Výroba cesta: Do misky dáme 1 vajce, 1 šálka jogurtu (kyslé mlieko), 3/4 šálky cukru, 1 prášok do pečiva, 1,5 šálky múky polohrubej. Všetko sa premieša a naleje do formy.

2. Krok

V miske si zmiešame: 3/4 šálky cukru, 100 g kokosu, 1 vrecúško vanilkového cukru.

3. Krok

Túto zmes vysypeme na koláčik a pečieme v prehriatej rúre na 180°C cca 30 minút..

4. Krok

Keby sa vám zdalo že kokos príliš tmavne prikryte koláčik zvrchu alobalom..

5. Krok

Alebo môžete kokosovú zmes nasypat cca 10 minút pred dopečením..

6. Krok

Ešte horúci koláčik celý polejeme 1 šľahačkovou smotanou, a necháme vychladnúť..

Dobrú chuť!

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...