Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kokosové nebíčko

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Adobestock_73880025 660x400.jpeg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
Kokosove nebo1.jpg
reklama:

Suroviny

  • 1 vajce
  • 1 biely jogurt
  • 3/4 šálky práškového cukru
  • 3/4 šálky cukru kryštál
  • 1,5 šálky polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 100 g kokosu
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 smotana na šľahanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske zmiešame všetko na cesto- vajce, práškový cukor, múku, jogurt a prášok do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený plech a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180°C na 30 minút.

2. Krok

Asi 10 minút pred dopečením vyberieme koláč a vysypeme sypkú zmes z cukru, kokosu a vanilkového cukru.

3. Krok

Hneď po dopečení polejeme koláčik smotanou na šľahanie a necháme vychladnúť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.3 / 5)

22 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

23370 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.