Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kokosové kvety

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
323
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 4:20 hod

http://www.ichkoche.at

reklama:

Suroviny

  • 80 g práškového cukru
  • 1 žltok
  • 160g masla
  • 240 g hladkej múky
  • 1 vanilkový cukor
  • kokos strúhany
  • cukrová glazúra
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

vymiešajte ručne práškový cukor, maslo, múku, žltok a vanilkový cukor.Vymiešané cesto dajte do fólie a nechajte v chlade stuhnúť.2-3 hodiny

2. Krok

Potom cesto vyvaľkáme na 0,5 cm a vykrajujeme kvetinky.Tie ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme 10-12 minút.

3. Krok

Vychladnuté ozdobujeme podľa svojej fantázie..Môžete použiť cukrovú glazúru zafarbenú potravinárskym farbivom.Alebo len džem , a vrch posypte kokosovou múčkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5138 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.