Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kokoska

Chod:
Kokoska
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 100 g margarínu
  • 160 g cukru
  • 4 vajcia
  • 140 g polohrubej múky
  • polovica prášku do pečiva
  • POLEVA:
  • 5 lyžíc vody
  • 3 rebrá čokolády
  • 200 g masla
  • 200 g kokosovej múčky
  • 12 lyžíc cukru

Postup prípravy

2. Krok

Najskôr si vymiešame maslo s cukrom. Pridáme žĺtka a potom múku zmiešanú s práškom do pečiva.Nakoniec primiešame zľahka sneh z bielkov. Pečieme pri 180 °C do zlatista 15-20 minút.

3. Krok

Kým sa nám pečie piškóta pripravíme si kokosovú polevu.

4. Krok

Uvaríme si sirup z vody, cukru čokolády a masla. Do horúceho sirupu vmiešame kokos.

5. Krok

Pripravenú polevu ešte teplú nalejeme rovnomerne na koláčik a necháme vychladnúť.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...