Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Knedľa z mikrovlnky

Kuchyňa:
Náročnosť:
34028_139146249429044_4454941_n
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 10m
reklama:

Suroviny

  • 1 ,5 rohlíka
  • 1,5 hrnčeka hrubej múky
  • 2 vajcia
  • 0,5 Kávovej lyžičky soli.
  • 0,5 balíčka prášku do pečiva
  • 1,5 hrnčeka mlieka

Postup prípravy

1. Krok

rohlík nakrájame na kocky

2. Krok

Pridať múku a dva žĺtky, sol a prášok do pečiva

3. Krok

zalejeme mliekom

4. Krok

pridáme z bielok ušľahaný sneh

5. Krok

formu vymastime a múkou vysypeme

6. Krok

vložíme do mikrovlnky na 8 minút, výkon 750W. keď vypne počkáme 1-2 minúty nech sa cesto ukľudní. Potom ju vyberieme a popicháme špajdlou.

ked som tento recepť prvykrát videla na mojej oblúbenej stránke, nechcela som veriť žeby mi aj takúto knedlu zjedli doma…a veru chuuutila…:D

recept pridaný s povolením majitelky

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=139146249429044&set=a.139146162762386.24957.114447195232283&type=3&theater

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...