Druhy Receptu:
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Klobásková Carbonara

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Carbonara klobasa.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
ZDROJ:www.nosalty.hu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 100 g klobásy
  • 4 žĺtka
  • 1 celé vajce
  • 50 g parmezánu
  • 1 strúčik cesnaku
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 400 g špagiet
  • petržlenová vňať
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Klobásku nakrájame na menšie kúsky a osmažíme ju na panvici..Potom ju povyberáme lyžicou z panvice..

2. Krok

Do misky si rozbijeme vajce, pridáme aj oddelené žĺtky, osolíme ich okoreníme pridáme k nim nastrúhaný parmezán a pretlačený cesnak.

3. Krok

V osolenej vode si uvaríme špagety a zlejeme ich..Po scedení ich dáme na panvicu kde sme smažili klobásku ale plameň ešte nezapaľujeme..Vlejeme do horúcich špagiet vajcovú zmes a premiešame..pridáme aj podľa potreby trochu vody zo špagiet..Ak nemáte dostatočne horúce cestoviny a zmes nehustne tak na malom plameni prihrejte..Miešajte kým nevznikne krémová omáčka..

4. Krok

Nakoniec primiešame osmaženú klobásku..Pri podávaní posypeme parmezánom a nasekanou petržlenovou vňaťou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

269 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.