reklama:

Klasická piškóta

Kuchyňa:
Náročnosť:
Img_8429.jpg
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 35m
reklama:
reklama:

Je  vhodná  na  rolády a  rezy  s  hutnejším krémom.

Pripravujeme  ju  len  z  vajíčok, cukru a z  múky.

Koľko  dáme  vajíčok  toľko  dáme  lyžíc  cukru  aj  múky.

(múku  môžete  použiť  aj  hladkú  aj  polohrubú)

Žĺtka šľaháme  s  cukrom, na  každé  vajíčkom  môžeme  pridať  kvapku  vody.

Bielky vyšľaháme  zvlášť.

Sneh  pridávame do  vyšľahaných  žĺtkov po  častiach  spolu s múkou.Pečieme  krátko  aby  sa  cesto  nevysušilo..

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?