Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kávový bochník

Kuchyňa:
Náročnosť:
Kávový bchník
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 1 hrnček polohrubej múky
  • 3/4 hrnčeka kryštálového cukru
  • 1 lyžička kypriaceho prášku
  • štipka soli
  • 2 lyžice instantnej kávy rozpustenej v 1/3 hrnčeka mlieka
  • 2 vajcia
  • 1/2 hrnčeka rozpusteného masla
  • 1 lyžička vanilkového extraktu

Postup prípravy

1. Krok

Rúru predhrejeme na 180°C .Formu na pečenie bochníka alebo srnčí chrbát si vymastíme a vysypeme múkou.

2. Krok

Múku, kypriaci prášok a soľ si preosejeme do hlbšej misy..Rozpustenú kávu ,vajcia maslo a vanilku rozšľaháme elektrickým šľahačom potom prisypeme múku a premiešame na hladké cesto..To potom vlejeme do formy.

3. Krok

Pečieme 35- 45 minút a skontrólujeme špáradlom..keď zapichneme musíme ho vytiahnuť čisté...

4. Krok

Bochník po upečení necháme vo forme chladnúť asi 10 minút,potom ho vyklopíme a necháme úplne vychladnúť..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...