Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Katkine rezy

Kuchyňa:
Náročnosť:
Katkine rezy
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 3 žĺtky
  • 3 lyžice práškového cukru
  • 150 g masla alebo margarínu
  • 300 g hladkej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 3 lyžice mlieka
  • Plnka:
  • 150 g mletých vlašských orechov
  • 3 bielka
  • 200 g práškového cukru
  • lekvár

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme žĺtky s cukrom do peny..Pridáme maslo, a hladkú múku s práškom do pečiva..nakoniec pridáme 3 lyžice mlieka..Cesto rozdelíme na tri časti ..Dve vyvaľkáme na veľkosť plechu ..

2. Krok

Jednu vyvaľkanú časť cesta dáme na plech vyložený papierom na pečenie a potrieme lekvárom..priložíme druhú časť cesta a navrstvíme orechovú plnku..

3. Krok

Plnku si pripravíme vyšľahaním bielok cukrom do peny, potom pridáme mleté vlašské orechy.

4. Krok

Tretiu časť cesta nastrúhame na povrch koláčika na hrubom strúhadle.

5. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C cca 25 - 30 minút.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...