Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Karpatka

Zakusok Karpatka
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

Postup prípravy

1. Krok

Ingrediencie:

Odpaľované cesto:

  • 1 1/2 šálky vody
  • 1 1/2 šálky múky
  • 3/4 kocky margarínu (masla)
  • 9 vajec

Vodu s margarínom dáme  variť.Po rozvarení pridáme múku a metličkou dôkladne miešame.Keď  sa  nám  cesto  začne  odliepať  od  stien  hrnca odstavíme, a necháme  trochu  vychladnúť.

Po vychladnutí prihadzujeme  po  jednom  vajcia , a za  každým  vajcom  dôkladne  premiešame.. Cesto  potom  rozotrieme  na  dva  plechy a pečieme každú vrstvu v rúre asi 30 minút pri teplote 220 stupňov.

Krém:

 

  • 250 g masla
  • 250 gramov kryštálového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 šálka mlieka
  • 1  vanilkový puding

Uvaríme  puding. Vymiešame  si  maslo s cukrom, vanilkovým cukrom, pridajte vychladnutý puding.

Krém  natrite  na  jeden  plát  a  prikryte  druhým  plátom.

Zákusok posypeme  práškovým  cukrom.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...