reklama:

Karpatka

Zakusok Karpatka
  • Čas Prípravy: 0m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 0m
reklama:
reklama:

Ingrediencie:

Odpaľované cesto:

  • 1 1/2 šálky vody
  • 1 1/2 šálky múky
  • 3/4 kocky margarínu (masla)
  • 9 vajec

Vodu s margarínom dáme  variť.Po rozvarení pridáme múku a metličkou dôkladne miešame.Keď  sa  nám  cesto  začne  odliepať  od  stien  hrnca odstavíme, a necháme  trochu  vychladnúť.

Po vychladnutí prihadzujeme  po  jednom  vajcia , a za  každým  vajcom  dôkladne  premiešame.. Cesto  potom  rozotrieme  na  dva  plechy a pečieme každú vrstvu v rúre asi 30 minút pri teplote 220 stupňov.

Krém:

 

  • 250 g masla
  • 250 gramov kryštálového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 šálka mlieka
  • 1  vanilkový puding

Uvaríme  puding. Vymiešame  si  maslo s cukrom, vanilkovým cukrom, pridajte vychladnutý puding.

Krém  natrite  na  jeden  plát  a  prikryte  druhým  plátom.

Zákusok posypeme  práškovým  cukrom.

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?