Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Karfiolové fašírky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 575
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 40min

zeleninové jedla u nás sú vítané…

 

reklama:

Suroviny

  • 1ks karfiol uvarený v slanej vode
  • 3_4ks staršie rožky
  • 2dl mlieko vlažné
  • 3str cesnak
  • podľa svojej chuti soľ,korenie
  • trošku vegety
  • 2ks vajíčka
  • 2dl olej na vyprážanie
  • podľa potreby strúhanka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do misy sme si dali nakrájané rožky a zaliali sme ich mliekom,po chvíľke sme prebytočné mlieko odstránili a pridali sme vopred uvarený karfiol a všetky ingrediencie okrem strúhanky a oleja...

2. Krok

tvoríme z masy karbonátky a obaľujeme v strúhanke..a vyprážame..

3. Krok

podávala som to s cibulákom/klas.zemiakový šalát s cibuľou/.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.3 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

13478 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.