Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Karamelový krém

Kuchyňa:
Náročnosť:
Karamelový krém
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 300 g cukru
  • 600 ml mlieka
  • 4 lyžice hladkej múky
  • 4 vajcia
  • štipka soli

Postup prípravy

1. Krok

V panvici rozpustite 150 g cukru s 2-3 lyžicami vody. Výsledný sirup sa nepretržite mieša, až kým nezhustne a nestmavne.

2. Krok

Pridajte zvyšný cukor a postupne nalejte mlieko.trochu si z mlieka odložte..

3. Krok

Vajcia vyšľaháme v ostatnom mlieku a pridáme aj hladkú múku..Zmes prilievame tenkým prúdom do variaceho mlieka a uvaríme hustý puding..

4. Krok

Týmto krémom plníme koláče a pečivo..Ak chcete krém jemnejší pridajte k vychladnutému pudingu 200 g masla a vyšľahajte..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre grilovačka Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...