Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Karamelové jablkové pyré

Kuchyňa:
Náročnosť:
Karamelové pyré
  • Kusov: 10
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 1 kg jabĺk
  • 100 g cukru podľa chuti môže byť aj viac
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 1 vanilkový cukor
  • šťava z jedného citróna
  • 250 ml vody

Postup prípravy

1. Krok

Očistíme si jablká, nakrájame na štvrťky, jaderník vykrojíme a potom nakrájame na menšie kúsky.Potom zalejeme citrónovou vodou .

2. Krok

V hrnci upálime cukor na karamel, zalejeme jablkami v citrónovej vode ale dajte si pozor bude to striekať nakoľko je cukor poriadne rozpálený,pridáme aj vanilkový cukor a škoricu.

3. Krok

Varíme kým niesú jablká mäkké,pokiaľ máte radi môžete pridať pár kvapiek mandľovej arómy.

4. Krok

Ak chcete výživu hladkú vymixujte ju tyčovým mixérom a môžete plniť do pohárikov.

5. Krok

Potom sterilizujte tak aby vám chytili víčka..cca 10 minút od doby varu.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...