Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kapustový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
BrC921suEn8
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 1:10 hod

reklama:

Suroviny

  • 200 g kefíru
  • 140 g hladkej múky
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 2 lyžice oleja
  • 350 g kapusty
  • bylinky
  • rasca
  • čierne korenie a soľ podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vymiesime cesto z kefíru,prášku do pečiva a múky a dáme do chladničky na 30 minút.

2. Krok

Na náplň osmažíme rascu na oleji,pridáme jemne nakrájanú kapustu a dusíme niekoľko minút.Po 5 minútach pridáme bylinky,soľ a korenie.

3. Krok

Cesto rozdelíme na dve časti.Formu si vymažeme olejom,vyvaľkáme cesto na dno formy,navrstvíme plnku a dáme druhú časť cesta.Vrch popicháme vidličkou a dáme piecť do vyhriatej rúry na 20-30 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

6 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

16625 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.