Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kapustníky

Kuchyňa:
Náročnosť:
IMG_20150803_111202
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 30
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 60min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 kg polohrubej múky
  • 500 ml mlieka
  • 2 dcl oleja
  • štipka vegety
  • trochu rasce
  • 1 droždie
  • cukor
  • cibuľa
  • 500 g kyslej kapusty
  • soľ a korenie

Postup prípravy

1. Krok

Vymiesime cesto z kila polohrubej múky, pol litra vlažného mlieka, 2 žĺtkov, 2 deci oleja, 2 lyžičiek vegety, lyžičky rasce, a kvásku (1 kocka droždia, lyžička cukru a pol deci vlažného mlieka).Necháme kysnúť 40 minút.Zatiaľ si na oleji osmažíme cibuľu, pridáme na jemno nakrájanú kvasenú kapustu, čierne korenie, lyžičku vegety a dusíme pol hodinu. Z cesta vytvoríme buchtičky, ktoré naplníme kapustou a pečieme na vymastenom plechu 20 minút pri 180 stupňoch. Namiesto kyslej kapusty môžeme použiť aj čerstvú.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...