Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kalerábový šalát

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kalerábový šalát
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:www.chefkoch.de
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 200 g kyslej smotany
  • 1 lyžička medu
  • petržlenová vňať
  • 1 jarná cibuľka
  • soľ a mleté biele korenie
  • šťava z polovice citróna
  • 750 g kalerábu
  • 2 jablká
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

do misky si dáme kyslú smotanu..Pridáme k nej nakrájanú cibuľu na jemno, nasekanú petržlenovú vňať , citrónovú šťavu a med, ochutíme soľou a mletým bielym korením.

2. Krok

Kaleráb ošúpeme aj jablká..Môžete ich nakrájať na menšie tenké plátky,alebo nastrúhať na hrubom strúhadle.Pridáme k smotanovej zmesi a premiešame.

3. Krok

Šalát je perfektný pri grilovačke ako príloha, ale aj samostatne s čerstvým pečivom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1423 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.