Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kalerábový šalát s mrkvou a jablkom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kalerabovy salat.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
zdroj:www.retetepractice.ro
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 3 malé kaleráby
  • 2 jablká
  • 2 mrkvy
  • 2 lístky čerstvej bazalky
  • pažítka
  • Zálievka:
  • 50 ml extra panenského oleja
  • 2 lyžice jablčného octu
  • 1 lyžice horčice
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Očistíme kaleráb (ošúpeme ho) a nakrájame na tenké prúžky na spôsob julienne..To isté urobíme s jablkom a aj s mrkvou..Všetko spolu premiešame a posypeme nasekanou bazalkou..

2. Krok

V samostatnej miske si zmiešame olivový olej, s horčicou so soľou a korením pridáme aj ocot..Zálievkou prelejeme šalát a premiešame ho..Necháme postáť 20 - 30 minút v chladničke.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6264 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.