Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kakaové oriešky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Kakaové oriešky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 40
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 300 g hladkej múky
  • 100 g práškového cukru
  • 200 g masla
  • 200 g mletých vlašských orechov
  • 1 - 2 lyžice kakaa
  • plnka:
  • 1 vanilkový puding
  • 300 ml mlieka
  • 1 vanilkový cukor
  • 100 g práškového cukru
  • 100 g masla

Postup prípravy

1. Krok

Z ingrediencií na cesto si vymiesime hladké cesto .To natlačíme do formičiek na oriešky a pečieme 20 minút vo vyhriatej rúre na 170°C.Po upečení necháme mierne vychladnúť a potom vyklopíme z formičiek.

2. Krok

Pripravíme si plnku uvarením pudingu ktorý necháme vychladnúť.Vymiešame maslo s práškovým cukrom a potom primiešame vychladnutý puding..Vyšľaháme na jemný krém.Krémom spájame dve polovice orieškov.Pri podávaní môžeme posypať práškovým cukrom alebo oriešky v ňom obaľovať.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...