Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kakaové kolieska s lieskovcami

Kuchyňa:
Náročnosť:
Hlavne_foto_k_pia_2_
  • Kusov: 74
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 200g múka hladká
  • 200g maslo
  • 1 žĺtok
  • 3 polievkové lyžice kakao
  • 100g cukor práškový
  • 80g lieskové orechy
  • Na obaľovanie:
  • cukor práškový
  • cukor vanilínový

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si celé lieskovce namočíme na 1hod. do studenej vody.

2. Krok

Z uvedených surovín vypracujeme cesto.

3. Krok

Do cesta zapracujeme odkvapkané lieskovce.

4. Krok

Vypracované cesto rozdelíme na dve časti.

5. Krok

Vytvoríme valčeky o priemere asi 4-5 cm a dáme stuhnúť do mrazničky (lepšie sa potom krájajú).

6. Krok

Z valčekov nakrájame 1/2 cm kolieska.

7. Krok

Poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a dáme do vyhriatej rúry a upečieme. Pri plynovej rúre tretí stupeň a približne tých 15-20 minút. Z tejto dávky, vyšlo 74ks.

8. Krok

Ešte teplé obalíme v práškovom cukre s vanilkou. Prajem vám dobrú chuť!

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...