Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kačacina trochu inak

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 2725
  • Kusov: 6
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 30m
  • Varenie: 2:0 h
  • Hotové Za: 2:30 h
reklama:

Suroviny

  • 2ks kačacie prsia
  • 4ks kačacie stehná
  • 1pl kore nie čierne mleté
  • 1,1/2pl soľ morská jemná
  • masť kačacia,dosť,aby zakryla mäso

Postup prípravy

1. Krok

Mäsko poumývame a nasolíme a nakoreníme,deň vopred....

2. Krok

na druhý deň ho dôkladne umyjeme a dobre osušíme... a ponoríme do kačacej masti a varíme v nej hodinu aj pol,potom vyberieme na pekáč a dáme pod gril na 300st ,ugrilujeme do chrumkava...namiesto kačacej môže byť aj husacia masť...

3. Krok

masť potom zlejeme a odložíme,máme jej otrochu viac,niekto by namietal,že to bude mastné,nie je a mäsko je chutné,,,,podávam z červenou kapustou a lokšami...

4. Krok

keďže nepoužijeme žiadne iné korenie ,je to naozaj kačacia chuť a nie po všelijakých koreniach....dobrú chuť!!

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...