Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jogurtový krémeš

Kuchyňa:
Náročnosť:
Kremes napoleon pastry
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 40m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 0m
reklama:

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 500 ml mlieka
  • 5 lyžíc kryštálového cukru
  • 2 zlaté klasy
  • 250 ml bieleho jogurtu
  • 250 ml smotany na šľahanie
  • Poleva:
  • 100 g čokolády na varenie
  • 80 g masla

Postup prípravy

1. Krok

Cesto rozdelíme na dve časti, rozvaľkáme,popicháme vidličkou a upečieme na plechu vystlaným papierom na pečenie dozlatista každý plát zvlášť. Jeden z plátov rozkrájame na štvorčeky po upečení.

2. Krok

Z mlieka, zlatých klasov a cukru uvaríme hustý puding. Po vychladnutí vmiešame jogurt a necháme chvíľku v chlade. Smotanu na šľahanie vymiešame dotuha

3. Krok

Maslo na polevu rozpustíme a vmiešame čokoládu kým sa nerozpustí.

4. Krok

Na dno plechu uložíme celý plát cesta, natrieme pudingovojogurtový krém, potom šľahačku a na vrch dávame štvorčeky potreté čokoládou. Necháme riadne v chlade stuhnúť a podávame

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...