reklama:

Jogurtový krémeš

Kuchyňa:
Náročnosť:
Kremes napoleon pastry
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 40m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 0m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 500 ml mlieka
  • 5 lyžíc kryštálového cukru
  • 2 zlaté klasy
  • 250 ml bieleho jogurtu
  • 250 ml smotany na šľahanie
  • Poleva:
  • 100 g čokolády na varenie
  • 80 g masla

Postup prípravy

1. Krok

Cesto rozdelíme na dve časti, rozvaľkáme,popicháme vidličkou a upečieme na plechu vystlaným papierom na pečenie dozlatista každý plát zvlášť. Jeden z plátov rozkrájame na štvorčeky po upečení.

2. Krok

Z mlieka, zlatých klasov a cukru uvaríme hustý puding. Po vychladnutí vmiešame jogurt a necháme chvíľku v chlade. Smotanu na šľahanie vymiešame dotuha

3. Krok

Maslo na polevu rozpustíme a vmiešame čokoládu kým sa nerozpustí.

4. Krok

Na dno plechu uložíme celý plát cesta, natrieme pudingovojogurtový krém, potom šľahačku a na vrch dávame štvorčeky potreté čokoládou. Necháme riadne v chlade stuhnúť a podávame

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?