Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jogurtové cesto so syrom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
49a3c4bff6809f16c73092b84d777dee
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min

Ak  nastrúhate  syr  na  hrubom  strúhadle, môžete  po  vyvaľkaní  obaľovať  ním  napríklad  párky  alebo  špargľu..Pokiaľ  nastrúhate  na  jemnom  strúhadle,  dajú  sa  vykrajovať  chuťovky slané  jednohubky, alebo  croissantíky či  drobné  iné  pečivo,..

reklama:

Suroviny

  • 1 šálka jogurtu
  • 1 šálka nastrúhaného syru eidam
  • 0,5 lyžičky soli
  • 2/3 lyžičky sódy bikarbóny
  • 1 lyžička cukru
  • 2 šálky hladkej múky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetko zmiešame a po spracovaní vyvaľkáme..Buď vykrajujeme rôzne tvary , alebo nakrájame trojuholníky a robíme rožky.. Pečieme pri 180 °C cca 20 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

10 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

16834 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.