Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jogurtové cesto na slané koláče

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
183381.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 2 vajcia
  • 0,5 čajovej lyžičky soli
  • 1 šálka polohrubej múky
  • 1 šálka jogurtu
  • 1 čajová lyžička sódy bikarbóny

Postup prípravy

1. Krok

Vypracujeme si cesto zmiešaním všetkých ingrediencí...Postupnosť je múka , sóda , vajcia jogurt, štipka soli...

2. Krok

Nalejeme polovicu cesta do formy, navrstvíme plnku, a potom zalejeme ostatkom cesta..

3. Krok

Pečieme 30 - 35 minút pri 180 °C vyhriatej rúre..

4. Krok

Ako náplň by som odporučila, napríklad, kapusta s cibuľkou..vydusená ... alebo hríby na cibuľke.. Zemiaky uvarené v šupe prepučené na opraženej cibuľke.. Tvaroh s bylinkami... ryža dusená s tuniakom alebo s mletým mäsom... Máte isto fantáziu treba lne doladiť podľa vlastnej chuti... Potom by som odporučila robiť do muffinových košíčkov.. Chutné estetické...

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...