Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jogurtová zmrzlina

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Kusov: 3
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 4:0 hod
reklama:

Suroviny

  • 500ml jogurt biely
  • 500ml smotana na šľahanie
  • 5PL cukor práškový
  • kakao
  • čokoláda horká
  • ovocie

Postup prípravy

1. Krok

šľahačku vyšľaháme, pridáme cukor a už bez šľahania zamiešame jogurt.

2. Krok

Zmes si rozdelíme do troch nádob do jednej pridáme trochu rozmixovaných jahôd a trochu na kúsky nakrájaných jahôd. Do druhej primiešame lyžicu kakaa a do tretej primiešame trochu na drobnejšie a trochu nahrubšie nastrúhanej čokolády.

3. Krok

Nádoby uzavrieme viečkom a dáme do mrazáka. Zmrzlinu treba počas mrazenia premiešať, stačí 2x vždy po pol hodine vidličkou dobre premiešať, uhladiť povrch a znova dať mraziť.

na dobrej zmrzline si pochutnáme niele v lete 🙂

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...