Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jogurtová roláda s džemom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Jogurtová roláda s džemom
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 2 vajcia
  • 1 šálka jogurtu
  • 1 šálka práškového cukru
  • 1 šálka polohrubej múky
  • 1 lyžička sódy bikarbóny
  • práškový cukor na posypanie
  • džem podľa chuti
  • 1 vanilkový cukor

Postup prípravy

1. Krok

Vymiešame si vajcia , s vanilkovým cukrom a s práškovým cukrom do peny..Pridáme jogurt, nakoniec primiešame múku zmiešanú so sódou..

2. Krok

Plech vystlaný s papierom na pečenie zalejeme piškótovým cestom a pečieme pri 200°C 10 minút..Do zlatožltej farby. Po upečení vyklopíme na utierku a pomaly asi po 5 minutách odstránime pier na pečenie a roládu zrolujeme..Samozrejme aj s utierkou..Tá by mala byť trochu navlhčená..

3. Krok

Keď roláda vychladne natrieme ju džemom podľa chuti a zrolujeme..Posypeme práškovým cukrom, a nakrájame na rovnaké kolieska..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...