Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jemné kysnuté cesto na vaše nadýchané koláčiky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Jemne kysnute cesto.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 60min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 500 g hladkej múky
  • 10 g sušeného droždia
  • 30 g cukru + podľa chuti
  • 1 lyžička soli
  • 250 ml mlieka
  • 110 ml oleja
  • 2 vajcia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske zmiešame polovicu múky , cukor , soľ a droždie. Pridajte teplé mlieko, vajcia a olej.. Všetko premiešajte a potom pridávajte zostávajúcu múku .. Vymiesime jemné cesto , ktoré prikryjeme a necháme na teplom mieste 1 hodinu kysnúť. Potom s ním pracujeme podľa receptu na váš obľúbený kysnutý koláč..

reklama:
Jemne kysnute cesto prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

681 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.