Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jednoduchý ovocný koláč s lieskovcami

Kuchyňa:
Náročnosť:
3
  • Kusov: jeden plech
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 6 vajec
  • 100g cukor hnedý
  • 170g múka polohrubá
  • štipka soli
  • 250g rôzneho ovocia (ja som dala hrozno a jahody)
  • 90g najemno posekané lieskovce (alebo pomleté)
  • 1 čajová lyžička-kypriaci prášok do pečiva

Postup prípravy

1. Krok

Z bielkov (pridáme štipku soli) vyšľaháme tuhý sneh. Za stáleho miešania pridávame cukor, žĺtky, múku rozmiešanú s kypriacim práškom a premiešame.

2. Krok

Pridáme žĺtky.Potom múku rozmiešanú s kypriacim práškom. Premiešame.

3. Krok

Cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech (36x26cm ale môže byť aj menší) a pridáme ovocie.

4. Krok

Posypeme lieskovcami a stredne vyhriatej rúre upečieme (v plynovej približne 20 minút)

Ovocie si môžete dať podľa svojej chuti

 

http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/11/ovocny-kolac-s-lieskovcami.html

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...