Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jednoduchý jablkový koláčik

Kuchyňa:
Náročnosť:
Kolac 536x352.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 40m
  • Hotové Za: 60m
reklama:

Suroviny

  • 3 väčšie jablká
  • 1 lyžička škorice
  • 4 lyžice hnedého cukru
  • 1 1/4 šálky polohrubej múky
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • štipka soli
  • 1 šálka kryštálového cukru
  • 1/3 šálky oleja
  • 1/3 šálky bieleho jogurtu
  • 2 vajcia
  • 1 vanilkový cukor

Postup prípravy

1. Krok

Jablká umyjeme, ošúpeme a nakrájame na menšie kocky. Zmiešame so škoricou a hnedým cukrom v miske a dáme bokom.

2. Krok

Na cesto zmiešame všetky suché prísady. V ďalšej miske si riadne vymiešame mokré prísady a spojíme so suchými. Menší plech vymastíme a nalejeme polovicu cesta, poukladáme polovicu jabĺk na to druhú polovicu cesta a na vrch zvyšné jablká.

3. Krok

Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme približne 40 minút. Necháme vychladnúť a posypeme práškovým cukrom.

Kolac2.jpg

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...